ZITMEUBELEN

Naast de collectie van ons eigen merk DutchWood leveren wij ook zitmeubelen van gerenommeerde leveranciers als PTMD, Eleonora, By Boo, Gert Snel, Be Pure e.v.a. Helaas ontbreekt het in onze winkel aan ruimte en daarom adviseren wij u altijd eerst even de informeren of de bank die u wilt komen bezichtigen ook echt in Zeist staat. Dit om teleurstelling te voorkomen.U kunt bellen: 030-6914969

Voor het bezichtigen van meubels van Eleonora kunt u via ons in Barneveld terecht. De banken van PTMD kunt u in Aalsmeer bewonderen.

Alle meubelen die via onze webshop worden besteld worden door ons opnieuw besteld bij de leverancier. Zo bent u gegarandeerd van een nieuw artikel en geen showroommodel. Wel kan het zijn dat het artikel uit collectie is geraakt. Wij zullen uw order dan z.s.m. annuleren en het geld retourneren. Twijfelt u hierover, neem dan even contact op over de levertijd voor u bestelt!

BEZORGEN EN BETALEN
Voor order boven de €750 geldt gratis verzenden. Daaronder betaalt u € 75,- aan bezorgkosten extra.
Tijdens het bestelproces wordt bij de artikelen die niet per post verzonden kunnen worden een keuze gevraagd. U kunt dan aangeven of uw order franco verzonden kan worden of dat er bezorgkosten bij komen.

Wilt u nog niet meteen betalen maar even wachten tot de leverdatum bekend is? Maak dan de keuze VOORAF OVERMAKEN.
Zodra de leverdatum bekend is kunt u de transactie regelen. Gegevens staan op de orderbevestiging die u ontvangt na bestellen.

© 2011 - 2017 dutchhome | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel