Vorige Artikel 8 van 9 Volgende

Krijtverf

€ 58,50 (inclusief btw)

Krijtverf

Rendement: 8 -10 m2 per liter.
Verkrijgbaar in 1 ltr, 2,5 ltr en 5 ltr.
Verkrijgbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L'Authentique. Toepasbaar: Binnen.
Spatten reinigen met water.

Krijtverf van L’Authentique is een watergedragen, minerale verf met fluweelachtige uitstraling. De toevoeging van krijt en de mooiste pigmenten in de verf geven uw huis een authentieke uitstraling. De Krijtverf van L’Authentique is toe te passen op zowel muren als hout. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op. De krijtverf van L’Authentique kunt u desgewenst met water verdunnen.

Muren:

De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Nieuw gestucte muren eerst volgens voorschrift behandelen met een voorstrijkmiddel. U kunt de krijtverf opzetten met een roller of kwast. Een roller geeft uw muren een mat, egaal uiterlijk. Door de Krijtverf op te zetten met een langharige kwast, krijgt u een streperig resultaat. U benadrukt zo de rustieke uitstraling van de krijtverf.

Hout:

De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Wij adviseren om houten meubels eerst te behandelen met een grondverf op terpentine basis. Daarna het oppervlak licht opschuren en de krijtverf met een kwast in één á twee lagen opzetten. Desgewenst kunt u een oppervlak dat onderhevig is aan slijtage, afwerken met een Sealer.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. We adviseren altijd eerst een tester van de kleur te bestellen en een testvlak te maken. 

* Het opgegeven rendement is bij benadering, het werkelijke rendement is sterf afhankeijk van de
ondergrond, omgevings temperatuur en werkwijze. De kleurstalen van L'Authentique zijn slechts een indicatie
de kleur, hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Het gebruik van onze producten vindt plaats buiten onze controle mogelijkheden, wij kunnen dan ook niet hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld. 

© 2011 - 2023 dutchhome | sitemap | rss