Artikel 14 van 16

Basale Vuurdrager

€ 695,00 (inclusief btw)

Afmetingen:

189 cm  hoog
135 cm breed
120 diep
Hoogte vuurschaal vanaf grond: 55cm

Gewicht totaal: 33 kg

Om het gebruiksgemak tot in de puntjes te optimaliseren is speciaal voor de vuurdrager het takelmechanisme ontwikkeld. In een fractie van één secondeverstel je de hoogte van het kookgerei boven het vuur. De draagkracht is getest met objecten tot 80 kilo!

 

Door de grote  haak is het daarnaast ook makkelijk variëren tussen verschillende soorten kookgerei. Van grillrooster tot stoofpot.

Materiaal:

Vuurdrager: Cor-Ten-A staal. Duurzaam en weerbestendig. De roestlaag vormt tevens de beschermlaag voor jaren en jaren plezier. De Vuurdrager wordt in blanke staal kleur geleverd en zal zijn unieke oxidatie-laag gaan vormen bij u in de tuin.

Grillrooster: hoogwaardig RVS en RVS kettingen

 

Levering: Product wordt geleverd in doos met duidelijke gebruiksaanwijzing en gereedschap. Het product is makkelijk in elkaar te zetten door 1 persoon. Om meteen van start te kunnen gaan kan het product geleverd worden met een kwalitatief hoogwaardig RVS grillrooster.

Afkomst: Het product is Dutch Design & Made in Holland door echte vaklui.

We hebben het volledige concept van de slingerbarbecue op de schop gegooid. 

Of je je nu schaart onder de avonturiers, Bourgondiërs &/of topchefs, kwaliteit is belangrijk voor je. Hier zijn we ons van gewaar bij BASALE, daarom hebben we niet bezuinigd op de kwaliteit tijdens de ontwikkeling van de slingerbarbecue:​

Zo is het volledige model vervaardigd uit het duurzame Cor-Ten A staal, met een 3 mm dikke vuurschaal! Hierdoor is de vuurdrager bestand tegen weer & wind, het hele jaar door!

De vuurschaal zweeft op veilige hoogte boven de grond. Dit zorgt ervoor dat de warmte op een fijne hoogte verspreid. Ook hoef je niet te bukken om  de barbecue te bedienen en wordt je gazon of vlonder beschermd tegen de hitte. Daarnaast vormt de vuurschaal een krachtige verbinding tussen de 3 poten, wat de volledige constructie onverwoestbaar maakt!

Omschrijving:  

De vuurdrager van Basale; een harmonie tussen vuur, buiten koken en stijl. Geen poespas maar puur doelgericht vormgegeven met een nadrukkelijke focus op de eindgebruiker. Een sieraad voor iedere tuin en een échte outdoor cooking essential!

 

Beleef de schoonheid van eenvoud. Geïnspireerd door de eeuwenoude slinger-barbecue is een hedendaags ontwerp ontstaan wat de leukste en meest pure manier van buiten koken naar het luxe terras brengt.

 

Tijdens het barbecueën komen alle aspecten van de vuurdrager volledig tot hun recht. Varieer de hoogte van het grillrooster met het unieke takelsysteem in slechts een fractie van een seconde. Vervolgens slinger je het rooster subtiel door het vuur voor een gelijkmatige verhitting van het vlees. Een ware beleving! En de resultaten? Verrukkelijk!

 

En barbecueën is nog maar het topje van de ijsberg. De grote zware haak daagt je uit om de heerlijkste maaltijden te bereiden boven een knapperend vuur. Hang het kookgerei aan de haak en ga aan de gang! Barbecue, soep, plancha, stoofpot, glühwein, wok of gewoon met je vrienden rond een gezellig vuur? De mogelijkheden zijn oneindig!

Om het gebruiksgemak tot in de puntjes te optimaliseren is speciaal voor de vuurdrager het takelmechanisme ontwikkeld. In een fractie van één secondeverstel je de hoogte van het kookgerei boven het vuur. De draagkracht is getest met objecten tot 80 kilo!

 

Dus stroop die mouwen op, bij Basale gaan we back to basic in stijl!

© 2011 - 2024 dutchhome | sitemap | rss