Artikel 1 van 9

Matte muurverf L'Authentique

€ 58,50 (inclusief btw)

In onze winkel zijn stalen van de verf van L' Authentique.

Zelf zijn wij fan van de matte muurverf.

Qua uitraling gelijk aan de krijtverf, maar in gebruik en kosten een stuk vriendelijker.
Matte Muurverf van L' Authentique is  zeer goed dekkend en het is enorm fijn dat de verf na gebruik en uitharding ook goed afneembaar is .

Deze verf wordt rechtstreeks vanaf de fabriek naar u gestuurd.

Kies uit de 168 kleuren.

Let op, de werkelijkheid komt nooit exact overheen met een weergaven op een beeldscherm!

Bestelde verf kan niet worden geruild of geretourneerd. Wij laten deze altijd rechtstreeks vanaf de fabrikant naar de klant sturen! Zo heeft u de verf vers op bestelling.

 

 

Matte muurverf

Rendement: 8 -10 m2 per liter.
Verkrijgbaar in 1 ltr, 2,5 ltr en 5 ltr.
Verkrijgbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L'Authentique. Toepasbaar: Binnen.
Spatten reinigen met water.

De matte muurverf van L’Authentique is een watergedragen muurverf met een pot matte uitstraling. De Matte muurverf van L’Authentique is toe te passen op zowel gips als hout. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op. De matte muurverf van L’Authentique kunt u desgewenst met water verdunnen.

Muren:

De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Nieuw gestucte muren eerst volgens voorschrift behandelen met een transparant voorstrijkmiddel. U kunt de matte muurverf opzetten met een roller of kwast.

Hout:

De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Wij adviseren om houten meubels eerst te behandelen met een grondverf op oliebasis. Daarna het oppervlak licht opschuren en de matte muurverf met een kwast in één á twee lagen opzetten. Desgewenst kunt u een oppervlak dat onderhevig is aan slijtage, afwerken met een Sealer.

Deze matte muurverf is goed reinig baar, maar is niet geschikt achter een wasbak of kookplaat. Kokende vet spetters zullen altijd inbranden en vet en zeep vlekken trekken in de poriën. We adviseren om een muur achter een wasbak en kookplaat af te werken met een sealer of 2 componenten lak.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. We adviseren altijd eerst een tester van de kleur te bestellen en een testvlak te maken. 

 

© 2011 - 2024 dutchhome | sitemap | rss