Vorige Artikel 5 van 9 Volgende

Betonlookprimer

€ 120,95 (inclusief btw)

Deze primer is geschikt voor de betonlookverf van L'Authentique. De primer geeft de wand een korrelstructuur. Hij dient dus aangebracht te worden over een gladde wand.

Daarna kan de wand afgewerkt worden met betonlookverf.

De L'Authentique Betonlook Verf is verkrijgbaar in 4 kleuren;
- Zandsteen- Deze grijze kleur heeft een bruine ondertoon.
- Kiezel - Deze kleur is licht grijs
- Graniet - Deze kleur is antraciet grijs.
- Leisteen - Deze kleur is donker grijs.
 
L'Authentique Betonlook Verf is makkelijk op te zetten en is na 30 dagen schrobvast. Betonlook Verf hecht op hout en zuigende ondergronden, zoals; steen, gips, terracotta en gipsplaten.
 
Hoe ga je te werk?

- verwijder los zittende delen, vuil en stof. Ontvet de ondergrond met een ontvetter.
- Zet bij nieuw gestucte of sterk zuigende ondergronden eerst een laag L'Authentique voorstrijkmiddel op, dit zorgt ervoor dat niet alle verf direct  in de muur trekt. 
- Bij niet zuigende ondergronden zoals geplastificeerd hout kun je eerst een laag Multi primer opzetten. 
- Zet een laag Betonlook Primer op. Deze primer zorgt voor hechting en grip. Het rendement van deze primer is 10-12 m2 per liter.  Laat deze primer minimaal 6 uur drogen. Onze standaard Betonlook Primer heeft een korrel voor optimale grip van de verf. Voor oppervlakten die optimaal schoon moeten worden gehouden, adviseren we een Betonlook Primer zonder korrel te bestellen. 
- Daarna is de ondergrond klaar om met Betonlook Verf te gaan schilderen. Dit doe je het liefst met een Betonlook Verf kwast, deze kwast heeft lange haren en heeft een open structuur. Dit zorgt voor een mooi luchtig effect. 
Werk dun met de Betonlook Verf, je kunt altijd nog iets opzetten. 
Het rendement van de betonlook verf is 17-20 m2 per liter.
 
De hand van de meester bepaalt het effect! Je kunt kris-kras werken voor een gewolkt effect, verticaal voor een kalkverf effect en afwisselend horizontaal en verticaal om het effect zoals op de foto te krijgen. 
Het is een kwestie van proberen en je zult zien hoe leuk en gemakkelijk het is! 
De mogelijkheden zijn onbeperkt... Terracotta potten, muren, kasten, dienbladen, kandelaren, plantenzuilen....allemaal te schilderen met L'Authentique Betonlook Verf.
Na 30 dagen is de Betonlook Verf uitgehard en is de verf schrobvast. 
Nu krijg ik vaak de vraag; Kan het achter het aanrecht?
Persoonlijk zou ik het niet aanraden. Kokende vetspetters branden in de verf en het is bijna onmogelijk om het bij te werken.
Je zou het af kunnen werken met een 2- componenten lak, dan is het goed beschermd en schoon te houden.

Onze Betonlook Verf & Primer zijn verkrijgbaar in tester formaat van 100 ml, 1 ltr, 2,5 ltr en 5 ltr. Wij laten deze altijd rechtstreeks vanaf de fabrikant naar de klant sturen! Zo heeft u de vers vers op bestelling.

© 2011 - 2023 dutchhome | sitemap | rss